Ce fac

În viața de zi cu zi, fie că ne dăm seama sau nu, suntem puși în diverse situații de negociere. Uneori realizăm asta și încercăm să influențăm rezultatele obținute. Alteori nici nu ne dăm seama că tocmai am ratat ocazia de a obține alte rezultate; pur și simplu ne acomodăm unui status quo.

Informațiile cuprinse în acest site sunt utile în negocierile derulate zi de zi, de oricine, atât în plan personal cât și de business. Multe dintre exemplele prezentate pe site sunt detaliate și în cadrul antrenamentelor și trainingurilor de negociere pe care le susțin.

Serviciile de consiliere în negociere pe care le ofer în cadrul Leverage sunt însă orientate spre obținerea unor rezultate în negocierile complexe.

Dacă ai situații în care crezi că poți obține rezultate mai bune în negocierile pe care le derulezi, dar nu știi cum, contactează-mă.

Unde pot interveni?

Îți pot oferi consultanță și asistență în mai multe tipuri de negocieri:

 1. Fuziuni, achiziții și alianțe între companii
 2. Litigii comerciale
 3. Negocierea în vânzări
 4. Negocierea în achiziții
 5. Negocierea contractuală

Cum pot interveni?

 1. Auditarea unei negocieri
 2. Asistență în pregătirea și planificarea negocierii
 3. Creșterea puterii de negociere
 4. Dezvoltarea unor alternative la negociere (BATNA)
 5. Strategii de tocmeală
 6. Organizarea unor simulări anterioare negocierii
 7. Participare activă în negocierile susținute
 8. Partener shadow pentru negocierile purtate de clienți

Prin atingerea celor șase arii de consultanță, primești sprijin permanent pe durata întregului proces de negociere. Intervențiile avute înaintea, în timpul sau după întâlniri maximizează rezultatele obținute în negociere, creând în același timp premisele unei colaborări de lungă durată și ale unei implementări de succes a acordurilor negociate.

Fee de consultanță sau comision la succes? Oricare dintre ele. Decidem împreună în funcție de specificul proiectului.