Beyond Reason – Roger Fisher & Daniel Shapiro

Emoțiile sunt puternice, întotdeauna prezente și dificil de controlat. Oricât ai încerca, nu poți să le elimini. Poți însă controla cauzele, motivele, care stau la baza emoțiilor pentru a construi relații puternice în business, acasă sau la job.
 
Cinci îngrijorări de bază avem fiecare, în funcție de care emoțiile ne năpădesc. Dacă sunt acoperite, emoțiile simțite sunt pozitive; dacă nu, sunt negative. 
 
Fiecare își dorește să fie apreciat, să aibă libertatea de a lua o decizie și să nu fie pus în fața faptului împlinit, să se simtă parte din comunitate, să i se respecte autonomia și să își asume un rol care să îl împlinească.
 
Beyond Reason – #carteadevineri scrisă de un guru al negocierilor – Roger Fisher, împreună cu Daniel Shapiro (profesor la Harvard) este mai mult decât o carte de business. Este o carte de căpătâi pentru înțelegerea relațiilor de zi cu zi cu copiii, în cuplu, cu colegii, șefii sau subalternii. 
 
Este cartea care te ajută să înțelegi nu doar cum să ieși dintr-o situație conflictuală, dar mai ales cum să nu ajungi acolo.

Explorează întreaga bibliografie recomandată.

Ti-a placut acest articol?

Leverge Today

Vrei training de negociere sau să fii aproape de comunitatea de negociatori?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.