e-Leverage.ro – comunitatea negociatorilor profesioniști

„Cursanții noștri negociază mai ușor contracte mai profitabile” – cu acest gând am pornit la drum când am construit platforma e-Leverage.ro pentru negociatorii profesioniști din România.

 

e-Leverage.ro

Abilitățile de negociere și vânzare se dobândesc în timp și tind să se prăfuiască dacă nu sunt exersate. Orice negociator profesionist are continuu nevoie de inspirație și pregătire, sau să rămână conectat cu ceilalți profesioniști din piață.

Platforma oferă acest lucru fie prin cursurile individuale, fie prin abonamentul e-Leverage. Abonamentul include atât cursul de Vânzare Consultativă, pe cel de Negociere Persuasivă, dar și teste și exerciții periodice prin care poți exersa abilitățile dobândite. 

O secțiune separată este cea a comunității negociatorilor profesioniști. Este de fapt o platformă de socializare în care membrii împărtășesc articole, cărți, informații din piață sau orice altceva li se pare valoros în domeniu. 

Oricine negociator care dorește să negocieze mai ușor contracte mai avantajoase ar trebui să fie prezent în această comunitate. Participarea este gratuită.

Pentru restul cursurilor, a pachetelor de cursuri sau a abonamentului e-Leverage.ro  am o veste bună: folosind SGro2021 ai o reducere de 10% din preț pentru oricare dinte ele. 

Negocieri fructuoase!

Sabin

Ti-a placut acest articol?

Leverge Today

Vrei training de negociere sau să fii aproape de comunitatea de negociatori?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.