Un an

Acum un an postam primul articol de negociere pe acest blog. Nu eram un blogger experimentat. Nu plecam la drum nici măcar cu experiența de a scrie regulat pe anumite subiecte.

Am încercat însă să compensez acest lucru postând săptămânal. Uneori am reușit (poate chiar și de două ori pe săptămână). Alteori n-am reușit, ceva mă împiedica, iar cei care mă cunoșteau mă înțepau mereu cu câte un N-ai mai negociat și tu nimic pe blog!

Unele posturi au fost pur teoretice, altele veneau din experiența negocierilor pe care le asistasem. Toate erau scrise însă cu pasiune.

Plecam la drum cu gândul că pot fi util unor oameni care împărtășesc aceeași pasiune: negocierea. Plecam la drum și cu gândul că pot învăța de la alți oameni pasionați de negociere.

Structura site-ului am realizat-o astfel încât să pun la dispoziție pe lângă articole și o serie de resurse externe.

Unii au fost încântați și au comentat asta. Alții n-au fost și au comentat asta. Pentru a respecta principiile de bază ale negocierii, i-am încurajat și pe unii și pe ceilalți, atât aici cât și pe facebook sau twitter. Diversitatea de opinii nu poate fi decât utilă celor care știu cum s-o folosească.

Azi împlinim un an de online. La mai mulți, dar mai ales la multe negocieri implementate!

 

Ti-a placut acest articol?

Leverge Today

Vrei training de negociere sau să fii aproape de comunitatea de negociatori?

2 thoughts on “Un an”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.