Consiliere în Negociere

În viața de zi cu zi, fie că ne dăm seama sau nu, suntem puși în diverse situații de negociere. Uneori realizăm asta și încercăm să influențăm rezultatele obținute. Alteori nici nu ne dăm seama că tocmai am ratat ocazia de a obține alte rezultate; pur și simplu ne acomodăm unui status quo.

Informațiile cuprinse în acest site sunt utile în negocierile derulate zi de zi, de oricine, atât în plan personal cât și de business. Multe dintre exemplele prezentate pe site sunt detaliate și în cadrul antrenamentelor și trainingurilor de negociere pe care le susțin.

Serviciile de consiliere în negociere pe care le ofer în cadrul Leverage sunt însă orientate spre obținerea unor rezultate în negocierile complexe.

Dacă ai situații în care crezi că poți obține rezultate mai bune în negocierile pe care le derulezi, dar nu știi cum, contactează-mă.

Arii acoperite:

Implicarea mea în negocierile clienților este fie prin prezență activă la întâlnirile de business, fie ca partener din umbră în consilierea acestora.

Cum pot interveni?

  1. Sesiune de Pregătirea următoarei tale negocieri.
  2. Sparring Partner în negociere.
  3. Negotiation Bootcamp.
  4. Consilier personal în negociere – abonament lunar, consiliere oricând ai nevoie.
  5. Pachet cu ore de consiliere în negociere – folosești când ai nevoie.
     

Astfel, primești sprijin permanent pe durata întregului proces de negociere. Intervențiile avute înainte, în timpul sau după întâlniri maximizează rezultatele obținute în negociere, creând în același timp premisele unei colaborări de lungă durată și ale unei implementări de succes a acordurilor negociate.

Planifică o discuție!