Despre mine

Cofondator TREND Consult (în 2000) – una dintre cele mai importante companii românești de training.

Lansarea primei Academie de Vânzări din România în cadrul TREND Consult (2004). Proiectul includea modulele necesare dezvoltării unui vânzător profesionist, de la vânzarea consultativă la vânzarea complexă și politică din cadrul unei organizații.

Trainer certificat Huthwaite International pentru SPIN® Selling Skills (2002-2013) – programul de vânzări dezvoltat în urma studierii a peste 40.000 de vizite de vânzare. SPIN® este cel mai cunoscut model de vânzări validat de studii statistice la nivel mondial.

Trainer certificat Eagle’s Flight (2005) – unul dintre cei mai mari dezvoltatori globali de traininguri bazate pe învățare experiențială.

Trainer certificat Huthwaite International Negotiation Skills (2009-2013).

Trainer certificat Account Strategy for Major Sales (2010-2013) – curs de vânzare politică unde vânzătorii navighează în conturi mari, decizia de achiziție este de valoare mare și implică un grup de persoane, cu agende diferite.

Fondator Leverage – singura companie românească de pregătire și consiliere în negociere, după exitul din TREND Consult.

Lansare GetLeverage in Negotiation (2014) – unul dintre cele mai avansate traininguri de negociere existente în România; cursul transpune în practică exeriența acumulată în cei peste 20 de ani de vânzări, negociere și training.

Din 2014 susțin sesiuni, simulări și experiențe sub licența Program on Negotiation – consorțiu de dezvoltare și practică din domeniul negocierii și al medierii conflictelor, format de Harvard University, Massachusetts Institute of Technology și Tufts University.

Din 2015 am adus în România primul instrument de evaluare a stilului personal de tocmeală, dezvoltat de G. Richard Shell – director Wharton Executive Negotiation Workshop.

Absolvent Negotiation an Leadership – Dealing with difficult people and problems (2015) – în cadrul Program on Negotiation – Harvard Law School.

Lansare Leverage ONE (2015) – primul pas in negociere pe care trebuie să îl facă orice profesionist. Cursul răspunde perfect lumii dinamice de astăzi, în care procesul de învățare este rapid, intens și trebuie să își justifice costurile.

Lansare eBook Negociere – surprinde principalele idei de expuse pe blog; poate fi găsit aici în format pdf sau o versiune iBooks aici.