Antreprenor

2000 Co-fondator TREND Consult – importantă companie românească de training.

2007 Co-fondator Zagg&Partners – cămăși și accesorii bărbătești made-to-measure.

2014 Fondator Leverage – consiliere și training în negociere.

Business Angel | Adviser | Investitor

Membru TechAngels.

Membru EBAN (European Business Angels Network).

Investitor și Adviser pentru un portofoliu de start-up-uri românești și europene.

WIN-WIN is not Fifty-FiftyAutor

WIN-WIN is not Fifty-Fifty – Leverage your Business Negotiations” – cartea sintetizează o parte din experiența de negociere acumulată în cei treizeci de ani de activitate în negociere și consultanță. Cartea poate fi comandată în format electronic în marile librării: Amazon, iBook Store, Barnes&Noble etc.

Trainer | Negotiation Adviser | Mentor

Trainer certificat Huthwaite International pentru SPIN® Selling Skills (2002-2013) – programul de vânzări dezvoltat în urma studierii a peste 40.000 de vizite de vânzare. SPIN® este cel mai cunoscut model de vânzări validat de studii statistice la nivel mondial.

Trainer certificat Eagle’s Flight (2005) – unul dintre cei mai mari dezvoltatori globali de traininguri bazate pe învățare experiențială.

Trainer certificat Huthwaite International Negotiation Skills (2009-2013).

Trainer certificat Account Strategy for Major Sales (2010-2013) – curs de vânzare politică unde vânzătorii navighează în conturi mari, decizia de achiziție este de valoare mare și implică un grup de persoane, cu agende diferite.

Din 2014 susțin sesiuni, simulări și experiențe sub licența Program on Negotiation – consorțiu de dezvoltare și practică din domeniul negocierii și al medierii conflictelor, format de Harvard University, Massachusetts Institute of Technology și Tufts University.

Absolvent Negotiation an Leadership – Dealing with difficult people and problems (2015) – în cadrul Program on Negotiation – Harvard Law School.

Autor „WIN-WIN is not Fifty-Fifty: Leverage your Business Negotiations” eBook descărcabil pe Kindle sau direct aici:

SabinGilceava

Sabin Gîlceavă

Consilier in negociere