Cofondator TREND Consult (în 2000) – una dintre cele mai importante companii românești de training.

Trainer certificat Huthwaite International pentru SPIN® Selling Skills (2002-2013) – programul de vânzări dezvoltat în urma studierii a peste 40.000 de vizite de vânzare. SPIN® este cel mai cunoscut model de vânzări validat de studii statistice la nivel mondial.

Trainer certificat Eagle’s Flight (2005) – unul dintre cei mai mari dezvoltatori globali de traininguri bazate pe învățare experiențială.

Trainer certificat Huthwaite International Negotiation Skills (2009-2013).

Din 2015 am adus în România primul instrument de evaluare a stilului personal de tocmeală, dezvoltat de G. Richard Shell – director Wharton Executive Negotiation Workshop.

Fondator Leverage – singura companie românească de pregătire și consiliere în negociere, după exitul din TREND Consult.

Trainer certificat Account Strategy for Major Sales (2010-2013) – curs de vânzare politică unde vânzătorii navighează în conturi mari, decizia de achiziție este de valoare mare și implică un grup de persoane, cu agende diferite.

Din 2014 susțin sesiuni, simulări și experiențe sub licența Program on Negotiation – consorțiu de dezvoltare și practică din domeniul negocierii și al medierii conflictelor, format de Harvard University, Massachusetts Institute of Technology și Tufts University.

Absolvent Negotiation an Leadership – Dealing with difficult people and problems (2015) – în cadrul Program on Negotiation – Harvard Law School.

Autor „WIN-WIN is not Fifty-Fifty: Leverage your Business Negotiations” eBook descărcabil pe Kindle sau direct aici:

SabinGilceava

Sabin Gîlceavă

Consilier in negociere